Hoppa direkt till innehåll

Beställ bredbandstjänster

I Karlskronas stadsnät finns många olika leverantörer att välja mellan inom digitala tjänster för Internet, Tv, Telefoni och även Trygghet. Du kan surfa snabbt och säkert, streama playtjänster som sport och serier. På sidan kan du jämföra leverantörernas tjänster och kampanjerbjudanden och lägga din beställning till dem.

Sensorem trygghetslarm

Sensorem - Trygghetstjänster
Jämför
Engångsavgift
Ingen
Jämförpris 24 mån
Bindningstid
Ingen
Uppsägningstid
Ingen

Sensorem trygghetslarm

Sensorem_trygghetslarmSensorem Trygghetslarm är ett snyggt och modernt trygghetslarm i form av en smartklocka som genom en enkel knapptryckning larmar anhöriga om något händer. Klockan har en högtalartelefon som vid larm ringer upp förvalda anhöriga enligt vald turordning, samtal med anhöriga görs direkt via klockan. Om ingen anhörig svarar så kopplas samtalet till Sensorems larmcentral som finns tillgänglig dygnet runt. Klockan är dessutom utrustad med GPS-positionering som visar användarens position så att hjälp snabbt kan tillkallas till rätt område vid behov. Utöver larmsamtalet så får anhöriga också sms och notis vid larm, både att larm inträffat och sen vem som tog larmet.

Klockan fungerar helt fristående och har ett eget SIM-kort så att den kan användas utan att en extern mobiltelefon behöver finnas i närheten. Klockan har även ett eget telefonnummer så att anhöriga kan ringa direkt till den vid behov.

Via Sensorems app kan anhöriga ställa in funktioner som geostaket, automatiskt svar, medicinpåminnare och inaktivitetslarm. Via appen kan även klockans batterinivå och användarens position visas.

Det är en helhetstjänst där allt ingår inklusive smartklockan, SIM-kortet, appen, laddare och larmcentralen som sista larmmottagare. All data och alla samtal ingår i abonnemanget. Full garanti oavsett klockans livslängd och ingen bindningstid.

Snabbfakta:

• Trygghetslarm i form av en smidig smartklocka
• Ringer automatiskt upp förvalda anhöriga genom inbyggd högtalartelefon
• Med GPS-positionering som visar användarens position

Val 1:
Ni kan beställa direkt från oss på hemsidan och då betalar ni halva priset första tre månaderna.

Val 2:
Ni beställer direkt från Sensorems hemsida (https-//www.sensorem.se/) och anger rabattkoden Affarsverken och då får ni halva priset de första tre månaderna.”
info
Informationen ovan tillhandahålls av Sensorem
 • Basinformation
 • Startpris
  0 kr/mån
 • Månadspris
  339 kr/mån
 • Uppsägningstid
  Ingen
 • Bindningstid
  Ingen
 • Fakturaval
 • Pappersfaktura
  0 kr
 • Autogiro
  0 kr - Anmäl via er bank

Om Sensorem

Sensorem erbjuder ett trygghetslarm i form av en snygg smartklocka som fungerar både inomhus och utomhus med möjlighet att larma genom en knapptryckning.